Voor het MOTI Museum in Breda werk ik op project basis en ondersteun ik regelmatig de marketing afdeling en curator. Zo ben ik betrokken geweest bij de volgende projecten:

Born Digital expositie
Voorbereiding + coördinatie van The Smoking Room filming + daadwerkelijke projectie in de expositie.
December 2014

Design My Privacy expositie
De Crypto Design Challenge is de aanleiding naar de Design My Privacy expositie. Om deze challenge te promoten hebben we op de Yami Ichi Internet markt in de Brakke Grond gestaan. Daarnaast is er een Crypto Design Salon georganiseerd in MOTI met sprekers om mensen te informeren en hebben we een Crypto Design Think Tank neergezet in Pakhuis de Zwijger waarin relevante mensen discussiëren over het onderwerp. Gedurende dit voortraject heb ik het marketingteam ondersteunt tijdens deze evenementen.
Mei + juni 2015

Beeldjagers HBO Intro
Tijdens het HBO Intro festival in Breda werd er ook aandacht besteed aan de creatieve kant van Breda. Hier hebben wij een podium gehad om nieuwe studenten te introduceren met MOTI door middel van een Beeldjagers preview. Beeldjagers gaat over het verzamelen van beeld en wordt door een aantal toonaangevende Nederlanders neergezet in samenwerking met de Volkskrant en MOTI. Voor deze Beeldjagers preview heb ik de voorbereidende en uitvoerende productie verzorgd.
10 september

CJP Serveert Planet Hype
Naar aanleiding van de nieuwe expositie Planet Hype is er een CJP Serveert avond georganiseerd, speciaal voor CJP leden. Deze avond werd aan elkaar gepraat door Aynouk Tan die samen met 2 sprekers de avond vulde over het onderwerp ‘hypes’. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van de avond de rondleiding door de expositie. Ik heb de verantwoordelijkheid gedragen voor het voorbereiden, coördineren en ook het uitvoeren van deze rondleidingen.
9 oktober

11229306_926239604120637_5011733642022934144_o